Bankentoezicht
Berichten uit de bankenwereld
Alsofi
Alsofi, opgericht door Menno Kuiper in samenwerking met zijn associates, is dé specialist in Toezicht vraagstukken. Samen met u zorgen wij dat uw bedrijf aan de voor uw sector geldende Toezichtsnorm(en) voldoet. Met de kennis en ervaring van toezichtkaders ondersteunen wij - woningcorporaties, banken en energiebedrijven - op de kwantitatieve, kwalitatieve en waarde sturende onderdelen die door uw Toezichthouder periodiek worden beoordeeld. Neem gerust contact met ons op voor meer info. Bezoek ook eens onze sitehttp://alsofi.nl
Recent Comments
  Archives
  Categories

  WSW ILent Analyse

  WSW ILent Analyse

  • “Op een gouden toekomst: het nieuwe DNB Cashcentrum is klaar!” June 2, 2023
   Op 2 juni 2023 opende Klaas Knot officieel het nieuwe DNB Cashcentrum in Zeist. Dit zwaarbeveiligde pand is voor weinigen toegankelijk, maar het verbindt DNB met velen: het is een veilige plek voor een deel van het goud van Nederland.
  • DNB Cashcentrum in Zeist officieel geopend June 2, 2023
   Het Cashcentrum van De Nederlandsche Bank in Zeist is vandaag officieel geopend door DNB-president Klaas Knot. De opening volgt op de verplaatsing (op 15 mei) van het goud en de bankbiljetten van DNB van de tijdelijke kluis in Haarlem naar het Cashcentrum in Zeist.
  • “To improve is to change” June 1, 2023
   Op 1 juni hield Klaas Knot een toespraak op de International Banking Summit in Brussel. Hij stelde dat “ons financiële systeem in staat moet zijn om veranderingen op te vangen, schokken te weerstaan en kwetsbaarheden aan te pakken.