Bankentoezicht
Berichten uit de bankenwereld
Alsofi
Alsofi, opgericht door Menno Kuiper in samenwerking met zijn associates, is dé specialist in Toezicht vraagstukken. Samen met u zorgen wij dat uw bedrijf aan de voor uw sector geldende Toezichtsnorm(en) voldoet. Met de kennis en ervaring van toezichtkaders ondersteunen wij - woningcorporaties, banken en energiebedrijven - op de kwantitatieve, kwalitatieve en waarde sturende onderdelen die door uw Toezichthouder periodiek worden beoordeeld. Neem gerust contact met ons op voor meer info. Bezoek ook eens onze sitehttp://alsofi.nl
Recent Comments
  Archives
  Categories

  Log In

  • Vals eurobiljet pik je er zo uit February 1, 2023
   DNB-expert Esther van den Kommer was op maandag 30 januari te gast bij Met het oog op morgen, waar ze sprak over valse bankbiljetten.
  • Miljoenen Nederlanders vinden lastig hun weg in de digitale betaalwereld January 30, 2023
   2,6 miljoen volwassen Nederlanders voeren niet al hun bankzaken geheel zelfstandig uit. Dat blijkt uit onderzoek van DNB. Een groot deel van deze mensen wil dit wel graag, maar het lukt hen om uiteenlopende redenen niet.
  • Digitaal bankieren lastig voor veel mensen January 30, 2023
   2,6 miljoen Nederlanders van 18 jaar en ouder worstelen met de digitale betaalwereld. Dit blijkt uit onderzoek van De Nederlandsche Bank. Alledaagse betalingen in de winkel lukken meestal nog wel.